OVER TMMT

kris bogaert

TMMT

Kris Bogaert begon met TMMT als een onafhankelijke installateur van raamdecoratie voor gordijnwinkels en aanvullende binnenshuis architecten.

De zakelijke mentaliteit inspireerde me om diverse opleidingen te volgen en te zoeken naar potentiële klanten.

Ik was absoluut geïnteresseerd in het elektrisch bedienen van diverse raamdecoraties en daarom heb ik alle opleidingen gevolgd bij de automatisering fabrikant SOMFY.

Vanwege de herhaalde vraag of ik ook zelf raamdecoratie kon leveren, besloot ik om het volledige assortiment zelf te distribueren.

 

Vervolgens ben ik ook gestart met het bouwen van mijn eigen elektrische gordijnrails en ophaalsystemen met de elektrische componenten van SOMFY.

Alle elektronische onderdelen hebben overigens een garantie van 5 jaar.

Dus, ik was niet alleen een leverancier van raambekleding, maar had ook een hooggewaardeerde expertise opgebouwd in het technische aspect van zowel handmatige als elektrische bediening en de verschillende systemen die hierbij komen kijken. Zeg maar specialist ter zake.

De buitenzonwering werd ook doordacht toegevoegd aan het assortiment, wat een groot succes was.

TMMT heeft zich altijd geconcentreerd op het leveren van topkwaliteit en heeft minder kwalitatieve producten geweigerd.

Omdat TMMT zelf verantwoordelijk is voor de installatie, garanderen wij perfecte oplossingen en plaatsing van alle raamdecoraties.

We worden soms geconfronteerd met uitdagingen waarvoor geen kant-en-klare oplossingen bestaan, wat ons stimuleert om specifieke ontwerpen te maken die toch voldoen aan de behoeften en wensen van de klant.

Het is dan ook regelmatig zo dat men 3D printtechnologie gebruikt om nieuwe, op maat gemaakte onderdelen te creëren.

Als leverancier van raamdecoratie hebben wij het grote voordeel dat we technisch kunnen meedenken met de klant dankzij onze ruime ervaring op de werkplek.
Daarom is TMMT ook de perfecte partner.

Interieurontwerpers maken ook gebruik van onze expertise en onze werkzaamheden hebben zich zelfs al uitgestrekt tot landen als Zwitserland, Frankrijk en Spanje.